Pozdrav ekipa.
Imam problem sa racunalom, pa bi vas zamolio za misljenja/savjete.
Vec neko vrijeme mi se dogadja BSOD (0x00000124) sto ce reci neki hardware fail. Software i driver probleme sam eliminirao na nacin da sam stavio novi OS gore (Win 7 Pro+SP1). Prvo sam sumnjao na rame. No napravio sam mem test i nije bilo errora. Onda sam izveo sve moguce testove koji postoje na Hiren's CD-u. Sve ok. Jedino nisam napravio full surface test za HDD. Onda mi se neki dan dogodi da mi komp ne pali. Probam na prednju on tipku, nista. Pogledam kablove, napajanje,s truju u toj uticnici, sve ok. Nece i nece. Odem po novo napajanje, odjem doma i prije nego sam uguro novo napajanje probam upaliti sa ON switchem koji imam na MBO. I upali.... ok reko radi. Ugasim ga da provjerim sve unutra. Idem upalit, nece! Provjerim sve zice i sve ponovo i nakon nekoliko pokusaja evo radi. Od jucer ga nisam gasio. Ima li netko ideju? Ako je do PSU, kako to da mi se BSOD dogodi i sa drugim napajanjem (a problem sa paljenjem i na tom drugom napajanju ponekad)? Nije mi sada vise jasno... jucer sam maknuo ATA optiku koja je dosta stara i od jucer nisam vidio BSOD, sto ne mora nista znaciti jer mi se komp znao NE rusiti i po 2 dana. Isto sam primjetio da mi se dosta cesto rusi u Picasi (dok picasa azurira svoju bazu sa slikama) sto mi sugerira nesto sa diskom (mozda mu napajanje ne daje dosta soka

)?
Eto hvala na bilo kakvim sugestijama.
P.S. Isprobao sam i drugu grafu vezano za BSOD i i dalje se pojavljivao. Komp je OC-an neko vrijeme ali nikad nisam imo probleme sa stabilnosti, niti sam ga previse gario.