Efo apdejt jedan, dakle točno 3mj. mi je mob bio u servisu (duga priča), uglavnom sada je ponovno kod mene i kako me dugo nije bilo u tom svjetu odlučio sam malo obnoviti ROM i natrpati nepotrebne aplikacije, no ono što sam htio s vama ovdje podjeliti jest jedna ja bih rekao nadasve korisna i odlična aplikacija.
Radi se o alarmu za buđenje, evo link
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=705122, evo i link na
download.
Software je besplatan i meni je promjenio način buđenja nabolje, ali da nebude sve samo na naznakama, iako sve piše u opisu proizvoda evo ukratko.
Ovaj alarm je osmišljen tako da prati vaš sleep ciklus uz pomoć G-senzora na vašem uređaju. Naime on vam prati kako se mrdate, premještati i šta sve ostalo ne radite na krevetu dok spavate i na temelju toga procjenjuje kada ste u REM fazi, u dubokom snu i kada ste skoro pa budni i na temelju tih informacija alarm vas budi u najoptimalnije vrijeme, dakle kada ste "najbudniji" u toku sna. Kakao to mislim, pa ovako, namjestili ste da vas alarm probudi u 07:00h i pokrenuli ste alarm, ok, on prati vaš san i počne vas buditi cca (možete namjestiti ovo vrijeme) 30min prije zakazanog vremena, ali samo ako on procjeni da ste u laganom snu. Time se postiže da ste puno odmorniji i svježiji nego što bi bili ako biste recimo u tom periodu od 30min ponovno zaspali u duboki san i da vas onda alarm probudi onako naglo (ovo sam provjerio i fakat funkcionira odlično).
Da još jedna stvar, kada vas počne ranije buditi, to ne čini na način da vam tresne neku melodiju najglasinje što zna, već to čini postepeno i to iznimno tiho, tako da ako se slučajno alarm preračunao i vi niste dovoljno budni nećete ga ni čuti.

Probajte, besplatan je i meni je promjenio način buđenja, nabolje!