Hvala na odgovoru ali vec sam bio resio problem, par minuta nakon postavljanja teme,i bilo je bas to sto si napiso !
Stari je disk imo jumper na sebi , al taj jumper sam na starom skinuo i radio je bez problema ,sad neznam zasto ovaj zeza, probacu i na njemu skinut nakon instalacina wina !
A skiniuo sam ga na starom i nisam stavljo na novi bas zbog brzine Sata1(1,5Gbit/s),Sata2(3 Gbit/s),Sata3 (6Gbit/s) i u papirima od polce pise da podrzava Satu 1 i 2 , za 3 nepise nista sto znaci da je nepodrzava ali cito sam da to nije neki problem ,jer bi ploca trebala radit na maksimumu koji moze ,tj. u mom slucaju Sati2 !
A sad zasto on nije hteo odma da prepozna celi disk bez jumpera nezz,al..... ocito je to maticne tj. Sata 3 diska + maks sata2 maticna !
Jos jednom Veliko hvala na odgovoru ,jer bi mi jako puno pomogo da sam nisam otkrio problem !
I jos nesto mi je cudno ,kad idem instalirat win (win 7) , krene normalno instalaciju, ali onda kad odaberes jezik i jezik tastaure na sledeci korak ceka 10ak min ??????,,to obicno kolko ja sam imo iskustava sa drugim kompovima a i sa mojim ali sa onim diskom od 320gb ,neceka nist posebno!
instalaciju i ostalo odradi visemanje normalno!
Al ni nesmeta mi to toliko ,bitno da on fino radi u win-u !