Citiraj:
Autor Hamm
Ne znam jesi li gledao "man from earth". 99% ljudi smatra ovaj film dosadnim i zamornim. Meni je odličan. 
|
Meni je film bio super..sve dok lik nije rekao da je bio Isus, onda mi se počelo žešće srat, ajd da je rekao da je bio jedan od apostola al mislim stvarno...priča je dobro krenula al malo su to ispreforsirali..prvenstveno mislim na to da je lik kroz tih 14000 godina uspio bit na svim značajnijim događajima u ljudskoj povjesti i upoznat sve poznatije ličnosti iz povijesti ..to mi je išlo na živce, šanse za to su ravne nuli...pogotovo zato jer i on sam kaže da je nemoguće bit na više mjesta istovremeno, al glavno je da se on kroz povijest družio s Budhom i bio Isus...kao što rekoh ispreforsirano...znači na početku je "prihvatljivo" da osoba može toliko dugo živjet i uvuče te u priču, al postane totalno nerealna kasnije zbog gore navedenih razloga...a da ne govorim da su u filmu su svi ljudi praktički znanstvenici, kad se pređe preko toga da živi tako dugo malo te bode u oči činjenica da je čovjek, koji je kao i svaki drugi (znači nema neku moć super brzog zacijeljivanja), preživi sve pošasti, ratove, bolesti i istovremeno bude na svim tim važnim događanjima...moglo se to puno bolje i uvjerljivije odradit bez tolikog forsiranja glavnog lika...sve u svemu ne bi ovo nikom preporučio da pogleda, odlična ideja za film al totalno glupa realizacija...