View Single Post
Staro 25.09.2011., 00:14   #13613
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Eto da se i ja javim. Dakle, vidli ste tko je sve bio. Za Nika se zna da je covjek brz tako da cut the crap boys .
Dole smo htjeli 57 ali na moj nagovor usli smo malo sjevernije i zalutali naravno, jbg, tako da smo fulali onaj dio gdje sam se zapiknuo na onom dropu. Odmah ispod kad se krene sa ceste sreli smo neke downhillere koji nisu vjerovali da moja reba moze pregazit kamenje koje slijedi ako odemo ravno. Uvjeravali su nas da idemo cestom, assholes

Naravno, reba je prosla test sa najvisom ocjenom, odvozili smo i tulum i dio one staze kaj se vozila na trci proslu nedjelju. Malo sam scimao ljude na onom dijelu lojsteka nakon grebena kad sam prozujao izmedju 3-4 stabla bez kocenja i taman da ne zavrsim u 5om stablu sam fino zanio zadnji kraj i napravio kamene svate od ljudi koji su se tamo nasli. Da ste samo vidli face, mic je snimio

Inace, gore smo dosli za sat i pol uzimajuci u obzir da smo jednom cak i duze stali, na 20ak min kad smo gumu mijenjali. Tad sam dogasu imao cast izvlacit lanac koji je zapeo izmedju pogona i rame. Ne moram govorit da su mi ruke bile crne kao da sam tek izasao iz meh. radione

Kako mu je to uspjelo to samo on zna

Uglavnom, dobar je bio spust samo da nismo zalutali.

Ako ima dobrovoljaca za trcanje ujutro na Maksimiru neka se pojave u 9 na glavnom ulazu. Odoh spavat, over & out
Cuky je offline   Reply With Quote