View Single Post
Staro 24.09.2011., 12:00   #671
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
@imagine
Znam znam ... citam te ja s nestrpljenjem cekam finalni uradak
čitaš? sigurno nisi jedini pa sam malo ljubomoran zašto samo Flikoman ima taj povlašteni status i dobija "savjete"
Oču i ja neki konkretni savjet...a ne živim u neznanju koliko rdc razlika od 0.012 Ohma utječe na balans zvuka / rez.

btw, finalni uradak če sačekati zbog nekih. teh. poteškoča. Ali bez brige ,okačim ja još koju sliku nove probne kutije.

Citiraj:
Autor 9800pro Pregled postova
A cijena je bila takva da ih prodajem i molim boga da ih ne prodam
Novi su sada 3150 kn tako da mi ih se ne isplati prodavat.
Hm , iz ovog sam izvukao nekakav zaključak da ih daješ u neko bescjenje - jer zašto bi inače molio boga da ih ne prodaš / zašto bi ti inače bilo neisplativo...

Ali onda bio znatiželjan - pronašao cijenu.
Tražio si 2800kn?

Gle, država je u banani i trpi puno toga pa se to između ostalog odražava na SH tržištu 'nepotrebnih' audio stvarčica. Ja prodajem zvučnike i raznih ponuda mi zaista ne nedostaje ali je problem u cijenama.
Inače , za zvučnike tražim manje od polovice cifre nego što su bili novi a centar za cca trečinu cifre.
I opet to ljudima nije dosta. Prošli tjedan mi je za centar netko najnormalnije nudio 500kn a vjerovao ili ne , prije dva mjeseca sam imao još bezvrijedniju ponudu / 300kn za nešto što je bilo skoro 3k!

Tako da ako prodaješ nešto čitavih 350kn manje nego što je novo - nije ni čudo da ti se nitko nije javio.

A moram priznat da mi nije mi ni najmanje jasno zašto ti je ta cifra neisplativa / zašto moliš boga da ne prodaš.

EDIT: da ne budem potpuno OT , evo nešto starijih slikica / stanje prije nego sam "razhebao" sistem

Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 25.09.2011. u 19:35.
Imagine je offline   Reply With Quote