Tema: F1 2011
View Single Post
Staro 24.09.2011., 03:37   #84
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Stvarno kapa dolje Codemastersu za ovu igru. Nakon dva dana intentivnog igranja mogu rec da je igra bitno bolja od 2010. Vise vuce na simulaciju i mozda ce se svidit nekima kojima se nije svidjela 2010. Jedina zamjerka ide nepogresivom AIu i malo prevelikom razlikom izmedu levela tezine ili prelagan ili pretezak, bar meni.
Graficki su igru digli za jos jedan nivo vise. Osvjetljenje i refleksije su puno bolji, dodano je dosta detalja u pozadini, auti imaju detaljniji damage sad cak vide i oguljene gume. Voznja po kisi je nesto special i svakako treba probat na nekom high end kompu u punom sjaju jer je dozivljaj. Uz sva ta poboljsanja igra jos ide bar 20% bolje od stare. Zahtjeva puno sirove CPU snage i ovo je prva igra gdje se vise isplati klokat proc nego grafa. Ja sam sa 1000mhz vise dobio 15% veci fps i to sa 2600k. Bugova ima ali nista nepodnosljivo i u mnogo manjoj mjeri nego kao sto je bilo kod 2010. Gledal sam jucer PS3 gameplay i razlika je toliko ogromna da to vise nije normalno. Konzole trebaju hitan refresh.
MAGARAC je offline   Reply With Quote