Citiraj:
Autor Visage
A tako, znaci narodna
Radi li ijedna Pizzerija ono "zamatanje kao po šavu" Pizze za van? Znate valjda na kaj mislim? Klincima prije skole su znali tako raditi da mogu odma nositi vanka i jesti kao sendvic, a da im nista ne pada. Ali ne pricam o kriskama, vec full pizza.
To je prije radio (mozda i sad?) sin od Sebastijana, Mamma mia ili kako se izvorno zvala Sebastijan.
|
Nisam to nikad vidio, ali zvuči mi bolje nego sistem trokut pizze na trokut kartonu.
Sjećam se neke pizzerie u centru grada, blizu HamHam-a, gdje sam prije 15-20 godina znao doć po pizzu, zarolat ju u tuljac i jesti
on the go. Zaboravio naziv, bilo je fino
Bolje rješenje od primjerice ovog:
http://ricecakeconfessional.wordpres...zza-on-the-go/
Što se tiče Dvojke, meni je to i dalje najdraža pizzerija u gradu, jedino što sad živim i obitavam dosta dalje od centra grada tako da mi otpada dostava, a nemam baš ni vremena češće odlazit tamo. jedan od razloga zašto smo se više okrenuli
home made pizzama.
Prije smo žena i ja bili redoviti gosti tamo i uvijek mi je bila super pizza, koju god uzeli. Uslužno osoblje i ugodan ambijent. Također smo i dostavu koristili kad smo živjeli na području dostave, uvijek je bila na razini kvalitete hrane u pizzeriji.
Hvali se dosta neka pizzeria u AMDejčevom kraju, morao bih to provjeriti