Molim za pomoc onih koji imaju sensationa. Naime dosao mi je telefon sa servisa i zamjenjen je kompletan display sa touch panelom i zvucnik te je softverski azuriran. Ignorirat cu jedno 2-3 sitna zrnca prasine i nakon ove zamjene. Bogu hvala nema one maglice vise sto je zaista ruzno izgledalo. No imam nekakvih sowtverskih problema sada i doslovno bjesnim pa vas molim za pomoc da mi provjerite jer tako i kod vas.
1. Prvo sto sam primjetio jest kad sam stisnio srednju tipku na displayu gdje pise telefon i gdje izlistava sve kontakte da mi kad skrolam prema dolje od slova A pa nadalje, uvijek mi prilikom skrolanja svih kontakata vrati na pocetne kontakte pod slovom A. Znaci koliko god izlistavam sve kontakte uvijek mi se vrati na pocetak. To je trajalo jedno vrijem i sad se unormaliziralo.
2. Ako stavim da mi je ziva pozadina vrijeme, prilikom svakog otkljucavanja telefona, sam uredjaj reproducira zvuk ovisno o tome kakvo je vrijeme. Ovo nemogu ugasiti ni iskljucivanjem zvukova tj. zvucnih efekata kada kliknem na vrijeme koje se vrti i odem u postavke. Znam da sam uvijek kad sam maknio kvacicu imao tisinu prilikom otkljucavanja. Sada to nemam osim u slucaju kada je bistro gdje nema zvucne podloge ili kad stavim neku zivu temu koja nema zvukova. Jel moram jos negdje nesto iskljucit iako bi ovo trebalo biti sa zvucnim efektima dovoljno??
3. Kada odem u postavke i odem na postavke poziva, te odaberem dodatne postavke dobijem ID pozivatelja i poziv na cekanju (tijekom poziva, obavijesti me o dodatnim pozivima)-upravo tu nemogu staviti vise kvacicu da me obavijestava o tome. Kad kliknem na to vidim prozorcic koji kaze azuriranje postavki ali kvacica se nepojavljuje. U cemu je problem s ovim ili nesto krivo radim.
Ovo je sve na brzinu dok nenadjem nesto drugo. Da im ga saljem nanovo ili je to normalno?? Nekuzim u cemu je problem ako su sve softverski azurirali??