Citiraj:
Autor AMD
U Mr. Jacku u Stenjevcu su svojevremeno jumbo pizze razvozili sa kombijem, a u stan su ju unosili pod kutom od 45 stupnjeva jer nije mogla kroz metarna vrata.
U auto nije stala. 
|
U Mr.Jack u Stenjevcu me odvela bivša,tj ja nju,ona je mene samo narajcala ne svojom vulvom već pričama o tjestenoj pizzi abnormalnih dimenzija
Stvarno je bila pizza stani pani,još kad sam skužio da mi je stari dobar s bivšim gazdom te da s poslovođom idem na tekme,boravio sam tamo svaki drugi dan. Zaposlilo se par ljudi s tribine a to nije vodilo ničem dobrom
Istina je da je razvozio kombi,al onaj mali suzukijev,jer u nijedan pickup stala nije.
Nažalost pokvarili su se,smanjili pizze a povečali cijene. Zadnjih god dve držao ju je lik s našeg kvarta,Tomek no izašao je prije 2 tjedna,pitaj boga kaj će bit....
Glede usporedbe OroGoro Plima,prednost dajem plimi,baš zbog tog kaj manje tog ima,svejedno puno al ukusnost mi je na većoj razini neg u Oru..... + kaj se gušt zaganjat autom po onim zavojima.... za promjene picmajstora nisam upoznat,bio sam u Plimi prije 3mj a u Oru prije...hm...isto tolko
Morph,mi idemo svake nejdelje u Dvojku baš.....jumbo pola Ferarra pola Slavonska....ubojica od pizze. Dostava je svakoj pizzeriji slabija strana,a da Dvojci recimo mješana ne valja...nevalja... treba se znat kaj jest