View Single Post
Staro 20.09.2011., 00:26   #231
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor AMD Pregled postova
U Mr. Jacku u Stenjevcu su svojevremeno jumbo pizze razvozili sa kombijem, a u stan su ju unosili pod kutom od 45 stupnjeva jer nije mogla kroz metarna vrata.
U auto nije stala.
U Mr.Jack u Stenjevcu me odvela bivša,tj ja nju,ona je mene samo narajcala ne svojom vulvom već pričama o tjestenoj pizzi abnormalnih dimenzija

Stvarno je bila pizza stani pani,još kad sam skužio da mi je stari dobar s bivšim gazdom te da s poslovođom idem na tekme,boravio sam tamo svaki drugi dan. Zaposlilo se par ljudi s tribine a to nije vodilo ničem dobrom

Istina je da je razvozio kombi,al onaj mali suzukijev,jer u nijedan pickup stala nije.

Nažalost pokvarili su se,smanjili pizze a povečali cijene. Zadnjih god dve držao ju je lik s našeg kvarta,Tomek no izašao je prije 2 tjedna,pitaj boga kaj će bit....

Glede usporedbe OroGoro Plima,prednost dajem plimi,baš zbog tog kaj manje tog ima,svejedno puno al ukusnost mi je na većoj razini neg u Oru..... + kaj se gušt zaganjat autom po onim zavojima.... za promjene picmajstora nisam upoznat,bio sam u Plimi prije 3mj a u Oru prije...hm...isto tolko

Morph,mi idemo svake nejdelje u Dvojku baš.....jumbo pola Ferarra pola Slavonska....ubojica od pizze. Dostava je svakoj pizzeriji slabija strana,a da Dvojci recimo mješana ne valja...nevalja... treba se znat kaj jest
trouble je offline   Reply With Quote