Citiraj:
Autor syss
naravno da nema šanse jer rx6 sviraju savršeno 
|
Zadovoljan si ? Lažove......
Mislim da nema onoga kojih vrag pusti na miru / koji NIKAD nisu razmišljali u smjeru " kako bi bilo da to modam / stavim skuplji dio"
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Jedino o čemu se može raspravljati je da li se ulaganjem od recimo 200 eura dobiva bolja kvaliteta na nekoj komponenti od ulaganja tih istih 200 eura u neku drugu komponentu.
Iliti: Osnovna cijena komponente + cijena modifikacija > Osnovna cijena skuplje komponente
ako tako nije ne isplati se. Postoje slučaji kada se isplati jedno, a kada se isplati drugo.
|
Ovo si vrlo dobro i jednostavno sročio / sažeo!
Citiraj:
Autor Flikoman
Hm, ne znam ja kakve to Imagine kupuje špule ako koštaju 120eur komad, ako sam dobro pročitao u njegovom postu. Može se to kupit za puno jeftinije.
|
Kao što rekoh , spomenute zavojnice nisam mogao sebi priuštit jer nisu upadale u buđet bez odricanja nečeg drugog.
Ali nešto "puno jeftinije" bih mogao sebi priuštiti pa ,daj mi reci gdje se to kupuje jefinije?
Inače , ovdje imaš
feritnu (koju sam uzeo) a ovdje
zračnu istih vrijednosti. Zračna je naravno bolja ali za cijenu zračne kupiš 5 feritnih. Jeli zračna baš 5x bolja ? Misliš da bi ta zračna zavojnica u skretnici napravila neku nevjerovatnu razliku u zvuku da ti opadne vilica
...da bi napravila toliku razliku da nikad nečeš sebi postaviti pitanje " jesam li mogao živjet s kojom manom za 5x manje uloženog". Pitam te ozbiljno.
btw, da nebi mislio da sam izvukao nepotrebno skupu zračnu....ovdje imaš još jedne koje rade custom 'preko bare'. Pogledaj
cijenik.