moja greska, ja sam cijelo vrijeme uvjeren da imas dva HDMI ulaza, sada citam i ne vjerujem da sam preskocio da komp spajas preko DVI-ja...........
da, preko HDMI-ja sljaka 5/5 jer HDMI nosi i zvuk i sliku, dok DVI samo sliku. mislim da neces moci to zajedno natjerati da radi onako kako si mislio i kako sam ja napisao, jer nativno DVI ne podrzava zvuk. tako da ako i "gurnes" zvuk na DVI (mozda bi sljakalo preko SPDIF out-a sa ploce na graficku), pitanje je da li DVI na LCD-u bude uopce "kuzio" zvuk, tj najvjerovatnije - ne, jer za to DVI nije niti predviden. zato ima HDMI preko kojeg ide i zvuk..........
jos jednom moje isprike jer sam skroz krivo zabrijao da imas vise HDMI inputa. i jedino sto mi pada na pamet kako ovo rjesiti je HDMI switch, prakticki nesto ovakvo:
Transmedia CS 1-2. koliko je ovaj kvalitetan i dobar to pojma nemam jer nisam potrebu za ovim, niti znam(o) koju tocnu graficku imas (pa da znamo da li ima HDMI ili samo DVI izlaz, jer bi onda morao spajati i SPDIF kabel i imati adapter DVI_HDMI).........
dalo bi se ovo iskemijati, samo je pitanje koliko tocno novaca i kakav ce biti krajnji rezultat u kvaliteti slike i zvuka.