View Single Post
Staro 17.09.2011., 02:15   #8021
skyman
Premium

skyman's Avatar

Datum registracije: Aug 2008

Zanimljiva mi je ona scena kad ispituju pacijente koji su bili na grupnoj terapiji s Rachel, ona žena s cigaretom u jednom prizoru pije vodu..al problem je što ne drži čašu, nego pije iz prazne ruke...i to sam skužio prvi put, mislio sam da mi se učinilo..nije mi se dalo dizat da premotam..hehe..u svakom slučaju tak iz nekih sitnica da se zaključit prema kojem kraju vodi film...ima materijala za više gledanja

-->
Citiraj:
Autor d^_^b Pregled postova
Appaloosa
City of God
Andrei Tarkovsky - Stalker
Notorious
The Battleship Potemkin

Uzivajte
Ne znam koliko si upoznat s West i East coast scenom tog vremena, al film nema veze sa stvarnošću..i te šeme greatest raper of all time..daj molim te...ovo je očito rađeno pod pokroviteljstvom puffy-a..a i sudeći po nekvalitetnom scenariju i glumi, puffy se igrao i redatelja...

Inače, pogledao Shutter Island...odličan film, odlična gluma, scenarij...obavezno pogledat...

Zanimljiva mi je ona scena kad ispituju pacijente koji su bili na grupnoj terapiji s Rachel, ona žena s cigaretom u jednom prizoru pije vodu..al problem je što ne drži čašu, nego pije iz prazne ruke...i to sam skužio prvi put, mislio sam da mi se učinilo..nije mi se dalo dizat da premotam..hehe..u svakom slučaju tak iz nekih sitnica da se zaključit prema kojem kraju vodi film...ima materijala za više gledanja

Zadnje izmijenjeno od: skyman. 17.09.2011. u 02:34.
skyman je offline   Reply With Quote