View Single Post
Staro 17.09.2011., 01:45   #4
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
.........

sta ti tocno pitas? zvucnik, kakav sad zvucnik? ako mislis da monitor ima pojacalo pa mislis samo spojiti nekakav zvucnik, i to na 3.5mm jack, ne....... nikako.

no, to nije niti bilo pitanje u tvom prvom postu, niti ono sto sam ja pitao u svom prvom. dakle, slusalice nekakve imas, od mobitela, od bilo cega.

ubodi ih u 3.5mm izlaz, headphones sto pise. spoji prije toga i komp i ps3 na lcd. na input meniju pusti prvo komp pa probaj vidjeti da li ide kakav zvuk na slusalice, i isto to ponovi sa ps3.

ako daje zvuk na odvojenim inputima - to je odgovor na tvoje pitanje iz prvog posta, da ovisno sto trenutno imas prikazano - od toga ide zvuk na izlaz.

e sad se vracamo na zvucnike, ako i ovo gore sljaka, ti svakako trebas nekakvo pojacalo, pa tek onda zvucnike spajati na doticno. ako spajas zvucnike na lcd direkt bez ikakvog pojacala izmedu dobivas doslovce nista, jer to tako ne funkcionira i uopce se ne koristi tako. istina bog da se niti izlaz za slusalice ne koristi kao izvor za pojacalo, ali ako monitor nema pretpojacala - ne vidim nikakvog razloga zasto ne koristiti ovako kako sam gore napisao.

ali odgovori prije tocno sto tebe pati, i odgovori sto se dogada sa slusalicama sto sam takoder pitao .

Burko je offline   Reply With Quote