View Single Post
Staro 16.09.2011., 11:16   #4664
Jakesevic
Truth is out there!

Jakesevic's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Za s30
Na hdteleviziji mi je receno ovakorvih 300 sati true cinema mode,on u tom modu postavi kontrast na 36,ja sam ga jos dodatno smanjio na 25,iako mi je decko s hdtel rekao da je dovoljno 30,ali eto 25 cisto radi sigurnoati.Tako ostavljam i dok igram ps3,znaci ne prebacuejm u game mod,ionako nema
Nikakvog laga.zasad nisam peimjetio ni image retention,a odgledao sam vec par filmova.
Sto se tice tva:
Cita sve s externog hdd,mkv,divx,jedino na jednom divx nije radio zvuk.
Imam samsung kucno kino,Spojio sam ga hdmi i optikom s tvom.sad mogu upravljacem od tva upravljat kucnim kinom i po prvi put zaista na njemu imam zvuk kakav bi trebao biti.
Slika je dobra na dvb programima s obzirom da gledam s 2 metra udaljensoti.sto se tice hd,tu se nema sto reci,avatar izgleda vrhunski.cak i ako film ima one dvije crne crte,stavi se na zoom 1 da popuni cijeli ekran i dalje izgleda perfektno.
Tv je bi bio savrsen da nema eventualnog problema burn ina,kojeg se nadam da ni nece nikad biti ako se budem pridrzavao preporucenih postavki prvih 300 sati.i da,za one koji strahuju od tog problema on ima u sebi pixel orbiter koji mozete ukljucit radi izbjegavanja tog problema te onaj uzorak s bijelom linijom na crnoj podlozi radi ukljanjanja image retention.
Evo nadam se da ce nekome ovo pomoci pri kupnji.
Pitanje:kad cita s hdd,otvara mi sve postojece filmove na hdd,a ne po folderima kako bi zelio,tipa da mogu uci u folder movies posebno i od tamo izabrati koji zelim,postoji li rijesenje za to ili sam nesto previdio?