to u teoriji kako kažeš još i pije vode.. da je svako duže na lopti. ali u praksi se to onda pretvara manje vise u fifu 2004, gdje je moguce trcat sa jednim igracem preko cijelog terena.. oke, svjestan sam da ovdje to nije tako i da preuvelicavam, ali to jednostavno nije niti blizu sto je mene mucilo u fifi. i sad obrambeni dio reagira jednako na brzu kontru kao i prije. upravo to me najvise muci i zbog tog najvise golova i pada.. 80% golova sto sam ja dao ili primio je brza kontra, a ne izradjena akcija.
po meni je problem u tom što zadnja linija obrane kad krene protivnicka brza kontra se vraća u rikverc nazad.. znaci trčkaraju u nazad.. dovoljno je u pravom trenutku stisnut LB i moj igrač ce projurit kraj njih iz jednostavnog razloga jer im treba puno vremena da iz tog trčkaranja u nazad se okrenu i pocnu sprintat za mojom špicom.
kažem govorim to ovako vise na pamet, treba odigrat 100tinjak partija da se vidi kako to izgleda, al meni se ovo otežavanje uzimanja lopte nikako ne svidja..