da i ja kažem šta imam.. s nestrpljenjem sam cekao ovu fifu, ali na kraju nekako, neznam zasto, nisam ostao zadovoljen.. ovaj takticki defending mi je toliko govno da to nisu istine. puno puno teže je uzeti loptu, sto ce na kraju, kada se ljudi malo ispraksaju unazadit fifu za 10 godina.. loptu je jednostavno pretesko uzet, a prelako se setat uokolo s njom.. animacije, grafika, pasevi, sve je islo na bolje, tu nema rijeci.. ali taj defending mi nikako, ali bas nikako nije legao.. ostala je ona stvar koja je mene i frendove najvise mucila u prooslogodisnjoj fifi.. a to je užasno brza transformacija iz obrane u kontru.. prakticki za 4-5 sek ti možeš iz situacije da se boris u obrani se nac sam ispred protivnickog golmana, samo je dovoljno u pravom trenutku uletit sa suigracem.. to je ono zbog cega je kod nas padalo najvise golova.. a odigrao sam preko 500 partija fife11.
neznam, necu 100% tvrdit ovako nakon par odigranih partija, ali taj takticki defending mi nikako nije legao..
i druga stvar koja mi užasno smeta je sto su dodali taj tackling push pull, a X (igram na xbox gamepadu) fuknciju (teammate pressure) prebacili na RB. pa je sad toliko nespretno stiskat sa suigracima i u isto vrijeme sprintat sa selektiranim igracem..
sve u svemu jako dobro, samo ima tih sitnica, koje ce mi možda ubit igrivost. treba jos utakmica i utakmica odigrat da vidimo sta ce bit od tog, al prvi neki dojam je ovakav kakav je.