View Single Post
Staro 14.09.2011., 01:12   #784
RaNz0
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Da, bulldozeri dolaze uskoro . Ovaj APU se jako malo grije, unatoc TDP-u od 100w, prethodne generacije nemaju bas bliske veze s ovim jer je napravljen u naprednijem proizvodnom procesu - detalje mozes naci na netu.
27" monitor? Ok, ako mislis da ti treba, zasto ne... 3D monitori su imho zasada debelo neisplativi i da, film triba biti snimljen u 3D tehnologiji da bi ima taj "3D dozivljaj". Kuciste je imho pun pogodak sto se tice tvojih zahtjeva,
a to sto ima jednu ledicu u obliku crte (koja btw slabo svitli) je druga stvar. Ako ti se ne svidja naci cemo nesto drugo. Aj se ti prvo odluci sto zelis pa javi, jer vidim da tu ima svakakvih ideja, od matx-a do robustnig cifteka

Pa, da, nisam još na čistom s time što želim.

Nisam još odlučio hoću li laptop, ili stolno računalo. Laptop mi nije neophodan, ali ga sada imam, pa me navika vuče da opet uzmem neki. S obzirom da mi je bitna (najbitnija) tišina, a jako tešto je naći kvalitetan i tih laptop za manje od 6k kn, vrlo vjerojatno ću uzeti stolno računalo, bez obzira na prednosti laptopa.
Sad samo gledam mogućnosti, nabavka će biti kroz 2-3mj. kad se malo otkriju performanse buldožera, cijene se smire, te se prikupi potrebna lova.
Nadam se da se neće odužiti do 2012. god.
Do tada se valjda neće nešto spektakularno promijeniti na tržištu i u ovu konfiguraciju će možda upasti neka druga matična, te buldožer... Vidjet ćemo uskoro, 2mj će proći dok kažeš keks. Za sada nek ostane na ovome, a onda kad se definitivno odlučim kupiti ću citirati ovu poruku, pa ćemo onda vidjeti mijenja li se išta u preporuci (ledicu mogu uvijek isključiti, kao što sam to na sadašnjem stolnom napravio).
RaNz0 je offline   Reply With Quote