Nije preko 10% sigurno. 14km za nekih 650m nadmorske visine (tunel je nekih 350). Ako si ikada vozio uzbrdo, onda nećeš imati nikakvih problema. Čak ako si prvi puta neće ti biti niti dosadno. Ima par mjesta gdje se grad jako lijepo vidi.
I da, gore ti se po cesti ekipa sa autima zna naganjat, pa budi oprezan kad čuješ auto. Na lugarnici (nakon 14km od ulaska na Bliznec mislim te kad dođeš pred "križanje" gdje lijevo ideš do vrha, a desno u Zagorje) imaš fine štrudle od sira, jabuke ili višanja (10kn, višnja je 12kn). Ili na vrhu si pojedeš nešto, samo gore zna puhat vjetar.
Citiraj:
Tora SL mi iz desne noge pusta malo ulja, nakon cega ostanu sitni tragovi do razine koliki je hod bio.
Vilica je nova pa me zanima sto da napravim?
EDIT: Da sam bio gore i vozio i da je meni taj kramp istrcavao, stao bi i namlatio ga.
|
Nestat će to ulje vjerojatno. Stvarno moraju biti veliki i masni ringovi ulja da bude nešto opasnije (a onda je to najčešće loš prašnik). Ako se ne cijedi ulje po stanchionu (što znači da ga puno ostaje), onda je vjerojatno ok i nestat će. Ponekad to zna biti i mast unutar prašnika pa dok se višak ne pobere, malo slini.