View Single Post
Staro 12.09.2011., 01:07   #3083
Shaka111
Premium
Moj komp

Shaka111's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
promjenio sam mnoga kucista s vremenom i do sada me niti jedno nije ovoliko odusevilo kao ovaj antec sto se tice tisine i temperature,mislim si uvijek kad netko kaze "uh vidi ovaj ima 5+ ventova to se cuje ko avion" mislim da nije bas tako ako imas adekvatne ventove,potenciometar i kuciste koje dovode pitanje glasnoce i tisini na na sasvim drugi nivo

ventovi coolink swif2 120p su bili po 100kn komad,i mogu reci da toliko i vrijede naspram ovih drlja koje se prodaju po "obicnim" trgovinama tipa slipstream,xilence itd. (jbg ne mogu se oni usporedit sa ovim boljim ventovima koji igraju sasvim drugu ligu)

sad ce netko rec da svako hvali svog konja,dobro moze biti ali koliko sam ja ventova i kucista prosao(sto se moze i vidjeti u ovoj temi vise stranica unazad) mogu reci da je ovaj antec u kombinaciji sa ovim ventovima olicenje tisine i trenutno ne bih mjenjao niti za jedno kuciste ispod 1200kn...

a tisine opcenito u kucistu se rjesava sa kakvim kvalitetnim potenciometrom i sibnes sve na 800-900rpm(moje misljenje da se niti jedan vent ne cuje preglasno na tim brzinama a sto kvalitetniji sam vent je to je i tisi na doticnoj),i mislim da je takvo rjesenje must have za svakog koliko toliko harverski osvjestenog informaticara =)

vjerojatno nemam pametnijeg posla u 1 sat noci pa pisem ovdje nekakve romane ali neka valjda necete zamjerit =)
Shaka111 je offline   Reply With Quote