View Single Post
Staro 09.09.2011., 22:30   #13102
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor the55mic Pregled postova
Bilo je krvavo.... Stavio bih sad slike al nemam se volje ni slikat, lijeva saka me boli full, brijem da je slomljen prst, al vidjet cu sutra kak ce bit, pa ak ce bit koma, idem na slikanje...

Inace, kratak opis;
-lijeva saka: ogrebotina iznutra, hematom s vanjske strane oko srednjeg prsta (mogu ga micat al kad skupim saku, ne mogu tak dugo drzat jer strasno boli), i ogrebotina izvana
-desna ruka+rame: saka ogrebana iznutra, izvana, hematom i ogrebotina na rucnom zglobu, izgreban gornji dio nadlaktice, hematom i izgrebano rame s prednje strane
-lijeva noga: oguljeno koljeno+ hematom
-desna noga: hematom na bedru
-ledja; ogrebotina iznad trtice

Opis pada; cesta, ravno, nema kamencica, zeleno na semaforu, dignem se u stajaci da vec sa nekih 40km/h stignem, zapedaliram prvi, drugi, treci put, cetvrti mi se desna nogavica hlaca (kratkih) zakaci o sic, skrene mi se volan, bajk pod mene, ja prek njega, padam na pod, lupim glavom, hocu ustat, ne mogu jer se jos 2m sklizem po asfaltu....

Dignem se u sjedeci, sve pece, zbunjen, ljudi oko mene u soku (a bilo ih je), pogledam bajk, 2 i po metra iza mene, puse mi po kosi, skuzim, silterice 2 i po metra ispred mene, sve i dalje pece, sjedim tak jos malo, opicim pas mater dizem se i nastavljam u bolovima...

P.s. sve je to bilo na murininom škotu jer sam sa njim jurio sa mlijekom za tubeless u proteu jer sam naime prije sjebo gumu taman tam blizu na putu za dotku....

KRASAN DAN
Laku noc
Ništa Mic, prebaci se na sobni bicikl, očito je taj najsigurniji za tebe

Sad za istač....ufffff u PM, auuuuuu....sretan oporavak i brzo zacijeli.

Ak kaj od udova nemreš micati ili boli u bilo kojoj poziciji, odi to slikati kao što kaže Murina, s tim se nije za zahebavati.

If you're in control, you aren't going fast enough.
Flayer je offline   Reply With Quote