View Single Post
Staro 08.09.2011., 15:20   #38
Mad_Duke
Guest

Ajde onda molim te (manje ona plastika kod TT-a unutra kod diskova i kartulja koja je loša) objasni što je bolje u materijalima kod ovih ostalih. Što je robusnije? Masa također ne dolazi od plastike, već od metala.

Kaj se tiče prostora unutra. Na TT-u barem nemam one "fiksne" bočne stranice pa imam prostora za manevrirati rukama unutra. Dušu dalo za vaditi diskove iz cagea te lijepo dođe za spajanje front panela.

Ali nisi mi odgovorio. Da li će se u nekom od tih kučišta moj proc sa big typhoonom hladiti zamjetno bolje nego u TT-u? Da li će se neka grafička bolje hladiti u nekom od tih kučišta nego u mom TT-u?

Sa subjektivne strane. Niti jedan od onih gore mi ne izgleda bolje od
Pohrani.com

--

Mislim. Ovo pljuvanje po TT-u je čista potvrda one. Ako određena mala glasna skupina dovoljno dugo ponavlja da je nešto loše to će i ostalima biti loše. Cijena sa strane. Tu stvarno nije konkurentan, ali to je subjektivna stvar jer plaćaš i izgled za nešto što će stajati u dnevnom.

Mislim. Kad ga već spominjem sjećam se kada sam kupio pred ohohoho godina TT Big Typhoon. Ako nisam čuo ne znam koliko bisera kako sam kupio loše jer je to TT. Nije bilo važno da li hladi dobro (mislim naravno da nije važno kako hladi nego tko hladi). Pa ga eto imam od vremena svog mobilca, preko s775 platforme i kako stvari stoje jer ga se ne mislim rješavati ići ću na 2500K i asrockicu jer ima s775 mountove pa će služiti još ohoho godina. Ali naravno. To je TT pa je loše
  Reply With Quote