Ja imam DH101 koje dijeli dosta sa ovim i stvarno su mi smiješna ta vaša potreba za pljuvanjem po TT-u. Ako ti se ne sviđa izgled super. Nebuš kupio kučište. Ni meni se iskreno ne sviđa ovo. DH101 mi je još uvijek puno lijepši i kada sam ga kupovao gledao sam i druge proizvođače, ali 101 mi je imao najbolje od svih kaj sam htio + nije kičast bio. Novac mi nije igrao tako veliku ulogu jer je to komad koji ne planiram mjenjati narednih ohohohoho Da, ventovi su zujalice i maknuo sam ih odmah jer mi nisu niš koristili. (120mm je ostao za usis na 5V i hladi super diskove)
Druga stvar koja mi je komedija je kaj svi inače pljuju po build qualityu koji je odličan. Ali to se nemre utuviti u glavu. Kučište je mrcisko i fakat teško. Na kraju dobim potpunu suprotnos pa na ovom reviewu "masa" je pod negativno

Da, možda na pogled ne izgleda robustno. Ja sam ovaj dodatni drek kaj pojačava konstrukciju skroz maknuo (zbog typhoona) i kučište je skroz solid i bez njega.
Što se tiče hlađenja. Ovo je kučište koje (uz pol minutno micanje HDD kaveza) može ugostiti full size ATX matičnu sa najdužim grafuljama dostupnim na tržištu (ili skoro sve uobičajene bez micanja cagea). Ja još držim TT Big Typhoona unutra. Znaći da hoću mgu složiti praktički nečujno računalo sa typhoonom na 5V, te neki aftermarket cooler na grafi sa recimo još nekim 120mm na 5V.
Kaj se tiče pljuvanja po LCD-u kako je nepotreban kič!

Komedija. Ja već vidim druženje kod mene doma. Plazma ugašena, komp radi a LCD je čist dovoljan da vidim navigirati po XBMC-u (ili nečem drugom) sa daljincem te da pustim muziku da svira. (primjer).
--
Da li sam požalio kada sam pred preko 2 godine čopio 101. Ne. Kvaliteta izrade te kučište u koje mogu strpati bilo kakvu ploču koja bu došla u bližoj i daljoj budućnosti. Za moj gaming HTPC odlično, daljinac odličan te lovi odbijance samo tako. Mali ekranček kod mene dela savršeno uz XBMC.