View Single Post
Staro 07.09.2011., 18:28   #399
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Hido Pregled postova
Prije svega lijepi pozdrav, ispricavam se ukoliko je vec negdje ova tema spominjana, ali jednostavno nemam vremena procitati svih 20 stranica kako bih mozda pronasao ono sto me zanima...

Znaci ovako, radi se o Linux distribuciji Ubuntu kojeg radim na Operacijskim sustavima na faxu. Profesor je po dosta zeznut i zahtjeva da znam neke informacije koje nismo prosli prilikom predavanja... naime radi se o naprednijim postavkama terminala i real-time sustavima u OS-u.

Zanima me dali itko ima kakvu literaturu sa FER-a ili TVZ-a koja bi mi mogla pomoci, jer sve sto nadjem na netu je nepotrebno preopsirno ili su osnove. Nebih inace ovo trazio ali profesor ne precizira sto ce pitati , tako da se moram znalaziti solo.

ps: na proslom usmenom roku me profesor pitao kolika je vaznost real-time sustava u operativnom sustavu Linux, a ja ostao ono WTF ??? nikad cuo

zahvaljujem na odgovorima
Imaš debian based knjigu za besplatno preuzimanje na Carnet stranicama, vjerujem da bi ti uvelike pomogla.
http://e-knjiznica.carnet.hr/e-knjige/linux_admin
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote