Citiraj:
Autor the55mic
@ Vuco, jao što lik dobro vozi, eto tak ja želim vozit  ))
No ono što mi je zapelo za oko, jao šta po lijepo uređenoj stazi vozi! Nije nešto da se sad cijel staza kopala na ruke... Takva kakva je, samo su dodani neki elementici i sto je najbitnije na pravim mjestima... I po meni (bez toga) jedna PRElagana staza je postala ultrazabavna trail stazica u pravom smislu rijeci
EDIT: tak sam bil uzbudjen pa sam zapravo zaboravio napomenut poantu price, a to je; sto se mi nebi organizirali malo i recimo od suuuuper, al prelagane i nakon nekog vremena dosadnjikave staze, 18-20 napravili ovako nesto?
Nije da premiještamo tonu zemlje i kajtijaznam kakve skokove radimo, sam tu i tam koji kicker, bent, drop neki vec prirodni, jos samo malo pojacat i puno smo vec napravili!
|
Meni je iskreno palo na pamet malo pogledati karte sljemena i da se napravi nova staza negdje. Jer osobno, kopati po stazi tipa 18-20 ili sličnoj mi je onak - pederski. Ljudi tu šeću godinama i onda im ti napraviš kicker usred staze. To nisam podržao kad su 57icu onak razrovali, pa neću nit ovo. Iskreno, onda bih rađe napravio nešto na 12ici tamo gore gdje je makadam, gdje nema skoro žive duše. Ili 8ica jer u par navrata ima finog proširenja staze i nikome neće smetati to.
Već sam nekoliko puta sam sebi rekao da ću pogledati neku topografsku kartu ili nešto slično, pa da se pokuša napraviti neka ruta. Najbolje bi bilo prema zapadu, tipa kako ide 8ica jer mislim da je to najduži spust. Mada i na istok isto nije loše, ali tamo mi se čini da nema toliki nagib.
Citiraj:
Autor riceburner
loš ti žilet pa slabo brijes, 5500+ 
|
Mah, za prave ljude se nađe i jeftinije. To im je skoro puna cijena kod nas u dućanu.
EDIT:
@Cuks
Sad me podsjetio jedan thread na dropbike-u. Pogledaj si RST First Air vilicu. Nešto slično kao Tora, ali lakše. Pitaj u DSG-u, veli Zmija sa dropbike-a da ih ima tamo. A onda imaš garanciju i sve.