Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 07.09.2011., 11:54   #22915
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
I imaju onaj odličan kruh "sa krumpirom"! Uff Topi se u ustima!
Dobar je kruh. Još kad je friški pojeo bih ga cijelog sam u tren oka :d
Ako vam je Interspar bliži i oni imaju kruh s krumpirovim tijestom, također je dobar, ali mi je lidlov bolji.

Što se Lidla imaju fakat dobrih stvari, samo treba probat i otkrit. Onaj kremasti sir, tijesto za štrudle, mozarella, kroasani, čokolade kakve si god možeš zamislit.

Jedino što im ne valja su salame i meso, izuzev Bermesovih ćevapa koje su povremeno znali imati.

I meni osobno fenomenalni sladoled na štapiću, čokolada vanilija s bademima, ovaj prvi na slici:
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_13602.htm

6 komada za 25kn, bolji od ikojeg ledovog štapića. Još kad se mal orastopi iznutra, vanilija je nevjerojatno kremasta.

A bučino ulje...
Meni je to glavno ulje, nema salate u koju ga ne stavljam, a često si znam i neku tjesteninu ili meso malo preliti s njim. fantastičan miris i okus, a i zdravo je.

Nabavljam ga uglavnom privatnim kanalima (pravo domaće), a ako je hića onda kupim na Dolcu od jednog OPG proizvođača. Također je vrlo kvalitetno. Ako nekog zanima pogledat ću doma na boci kak se zove.