Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty
Evo da vas obavijestim da sam KONAČNO odvezao bic na servis u bizmark. Lik je rekao da će sutra ili prekosutra bit gotovo.  K vragu i avid!
Nego pitanjce. Rekao mi je da se shimano kočnice ako se nešta potrga ne mogu u djelovima uzet nego cijele. Istina? ak je tak onda uzimam elixire u skoroj budućnosti.
|
Istina je. Tako je i kod Magure primjerice, iako mnogi pričaju drugačije, Buhin neće nit pogledati ručicu već odma mijenja za novu, makar bi trebao svaki dio imati za servis i prema tome naplatiti. Super ako si kupio kod njega pa imaš garanciju, loše ako kod njega nosiš kočnicu koja nema garanciju.
No, nemoj mislit da je to kod Avida bolje. Eto ti se Salvarez opekao kad je krknuo 4 glave za remont CR ručice, samo iznutrice. Potrošni dio, pa nije išlo u reklamaciju. Što tek da mu je trebala ručica ili čeljust. Skoro pa bi mu jeftinije bilo kupiti cijelu novu ručicu nego samo dio.
Zamjenski dio za Avida ćeš imati u 95% slučajeva ako si ga sam nađeš i naručiš preko neta. Inače ćeš imati slično iskustvo kao Nik kojemu su kočnice putovale po cijelom balkanu valjda jer nitko nije imao rezervne djelove.