Citiraj:
Autor SileTzar
Pola od cijene bajka. I to ako uopće imaju rame na skladištu u USA, budući da se Fuel rame ne prodaju zasebno, jedino TopFuel ili onu 9.9 varijantu možeš uzeti samo ramu.
Znači EX8 s shockom + ja sam odmah pitao i za headset reducer jer ima tapered je cca 8, 4 na ruke i ostatak kad rama dođe.
|
Skupo je to. Nešto u stilu kako i Ciklocentar radi samo kaj oni traže unaprijed svu lovu. Cadabra je isto tako oko 8500kn kod njih.
Citiraj:
Autor danielzg
vuco vidio sam vas malo prije kod mihaljevca..bili ste malo na sljemenu?
|
Teško da je malo prije jer smo mi oko 3 i 10 bili već doma. Ali da, bili smo. Ujutro smo se odlučili malo propeljat pa ajmo na Sljeme malo, do kud dođemo jer meni se mašinica raspala prošli put i nekaj mi je kočnica cvilila (cijeli bajk mi cvili jebote

) pa nisam bio ziher do kuda ću uspjet stići. BTW ako netko doma ima mašinicu koju ne treba stražnju, nek se javi.
Na kraju se popeli gore lagano, za 3h smo bili od doma do vrha i doma. Burazu sam pokazao 57icu sa skakaonicama kod Gipsove staze. Gore je ugodno kad nema vjetra, inače je dosta hladno kad si mokar.
BTW, danas se penjemo po Lojsteku i prije onog makadama za Runolist, ide planinar, neki stari deda i lik na glavi ima nekaj kaj je zgledalo kao da je popušio 2 metka u bulju koliko je to duboko izgledalo i krvavo. Pitali ga jel dobro i ono, pomoć ili neš - lik nama da nije nikad bolje bio i samo produži dalje

Produžili dalje, a kad ono kod početka kamenja crvena fleka i sve puno krvi. Brutalno je lik opalio buljom moram priznat.
Također, zategnuo sam headset i više se ne klima vilica (barem ne tak jako da sam to i na stazi osjetio). Nemrem vjerovat da nisam dobro headset zašarafio

. Sad je sve kako treba bit. Osim kaj rama cvili radi bushinga