View Single Post
Staro 05.09.2011., 22:31   #12868
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Jesi vidio Dannya što radi sa rigidom?
Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
Dekle ja sam mislio da govorimo o ovom Dany-u o kojem smo i počeli, odnosno na kojeg je Vuco aludirao?
Citiraj:
Nisam uopće skužio da je Vuco spomenuo drugog majstora Dannya, my bad
Hahahaha, skužio sam odma čim si spomenuo rigida. Koji si ti lik Murina
Citiraj:
Vuco, jeste planirali opet neku dužu AM turu?

Samo da dodam na gornji tekst: ja volim kotače u zraku. Nije mi sama brzina i strmina toliko napeta koliko umjereni skokovi i što zahtjevniji tehnički singletrackovi. To me loži
Ma dobro, znam ja da Vama više pašu FR elementi na stazi. Možda imam krivi bajk, ali u zraku se ne osjećam baš sigurno. Vjerojatno jer sam par puta išao tako neš skočit i uvijek sam preživio za dlaku, s time da je bajk upio sve moje pogreške.

Što se tiče rute, ja sam za. Mi smo se zadnji puta popeli na vrh za neka 3h ako se ne varam od početka Bidrovca. Znam da nismo išli brzo, fakat smo uživali i laganica, a kad smo došli na vrh čudili smo se kak smo tak brzi.
Samo, tad nas je bilo 3 od toga MIK se ne javlja (valjda hladi jaja u moru), a Nik nema bajk .
Sad je pala i kiša, sad je brutalno zabavnije brijem. Nije toliko teže, samo je veselije ako je stražnja guma čelenka.
Citiraj:
Ima li tko iskustva sa Formula ORO K18 kočnicama? Prijatelj je zainteresiran za njih, pa da pitam usput. Vuco jesi imao koji primjerak u kolekciji?
Mislim da ti njih ima Renesis.