View Single Post
Staro 05.09.2011., 19:47   #12859
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Daleko od toga da Dotrščina nije zabavna. Je. Nik i Destroyer su mi pokazali još neke nove rute i sve je to super, ima i strmih padina, skokova, svega. Ali brat bratu, meni je najdraže ono što smo napravili MIK, Nik i ja prije mora, kad smo otpeljali veliku većinu Medvednice. To mi je bio vrh iskreno, čak mi žao što nije bilo blata malo. Ali bude sad, valjda ćemo to ponoviti . Uostalom, ja i dalje tvrdim da niste probali strmo Sljeme jer se niste spustili po 55ici.

A znam kako je to kad se pređe sa 32mm noge na veće. Čak nit osovina ne igra toliku ulogu (barem kod mene sa 9mm TA), ali 35-36mm noge se osjete užasno.
I Grma je meni super, stvarno su dečki uložili puno truda, ali to je minuta i pol vožnje. Dosadi brzo, a i ne volim kad mi se kotači odvajaju od poda .

Kupujte što želite, (ne)vozite se gdje želite, kako kome paše. Ali stalno pričati kako imate nekih sitnih problema radi kojih ne možete voziti bicikl normalno (bilo jer rebound nije dobar pa se treba kupovati ulje i što sve ne, jer ništa nije đabe ili pak da ti brtva pušta i da se ne možeš voziti normalno), pa onda reći da je vilica vrh vrhova je po meni glupo. A tako krene svaka priča sa Marzom na PCE-u.
Mislim da sam vozio 55icu ali nisam siguran, kad idemo?

DO je otvoren dva puta (nakon što sam ga vozio pola godine) prvi put radi promjene ulja, a drugi malo nakon toga, da bi pomiješao sa uljem veće gradacije.
Sa 55icom se oteglo, što zbog nedostatka vremena, što zbog (ne)nabavke oringova. Tu sam ja bio kreten jer sam 3 puta odlazio do Zmije, bez novih oringova, pa bi on nešto iskemijao što bi držalo neko vrijeme i opet otišlo. Onaj konop je pukao kod njega u garaži prilikom proučavanja iznutrica. Znatiželja ubila mačku Sad bi trebalo biti ok, a i dalje mi je otvorena opcija da vratim vilicu ako nešto svirne, tako da ne opravdavam neku svoju grešku u kupnji

Destro, što se tiče Dannya, stavi na 7:20
Ne mogu vjerovati da ga još nisi vidio, bacit ću još par linkova. Lik je čudo!

http://www.youtube.com/watch?v=Cj6ho1-G6tw (moj favorit)
http://www.youtube.com/watch?v=ShbC5yVqOdI

Zadnje izmijenjeno od: murina. 05.09.2011. u 20:00.
murina je offline   Reply With Quote