Citiraj:
Autor hylem
Nije mi jasno da li se ovdje ljudi sprdaju ili jednostavno ekipa ima do max 16 god?!
Pogledao sam par filmova po kao odličnim dojmovima i preporukama ... svaki, ali svaki film je bio sranje da veće ne može biti. Nema šanse da više zavirim u ovaj topic, jer to je katastrofa ...
Tucker And Dale vs Evil ... zadnje što sam pogledao ... pa film je za 5-godišnjake, ocjena 2/10 a ne odličan film ... pa što je s vama??? Majko mila
|
Citiraj:
Autor hylem
I Saw the Devil npr. ... zadnje što mi je donekle valjalo ... nisam vidio da je itko spomenuo taj film, valjda zato jer je korejski pa nema šanse da frajer od 15 god to pogleda
|
Draga i ja upravo pogledali jučer. Zanimljiv film ali ništa za rezat žile od užitka.

Poslje smo ponovili Forbidden Planet ( između smo usput 'sažvakali' prvu sezonu Parks and Recreation ) a prije njega Miss Nobody.
Tipičan dan
Nego , mene bi zanimalo koliko ti imaš godina kad se po drugi put hvataš toga kao osnove za procjenu vrijednosti/kvalitete filma. Zar je toliko teško shvatiti da su svi drugačiji , imaju drugačije ukuse i drugačije iskustvo / staž gledanja.
Ja sam (blago rečeno) ovisnik o filmovima i ovde često zavirim u nadi da ču naiči na nešto što nisam do sada pogledao. Vidim hrpu mišljenja suprotnih mojima ali ne vidim zašto bi me to spriječilo u pračenju teme. Pa netko me ne tjera. Tjera li tebe?
Što se tiče da je Dale za 5god....ili 16godišnjake.
Na stranu što djeci nije za dozvoliti gledati određene stvari , moje mišljenje je da Dale za 'razumjevanje' traži da si pogledao druge filmove. Iz toga u biti crpi svoj humor. Kontra na sve što u pravilu ide u filmovima "te radnje" ...Zbog toga sam mišljenja da 16godišnjak to ne može shvatiti /da film nije namjenjen za iste.