View Single Post
Staro 04.09.2011., 22:06   #3951
TutanCmon
Banned

Datum registracije: Sep 2011
Poslao sam upit s opisom situacije na https://prijava.mingorp.hr u petak i ugodno sam iznenadjen jer su mi vec danas odgovorili.

Da sad sve ne citiram, mislim da bi od pomoci drugima u nedoumici mogao biti ovaj dio:

"Zamjena se mora sastojati u novo ugrađenoj komponenti, a nikako polovnoj."

Zanimljivo, posebno s obzirom na cinjenicu da je njhovo vidjenje tog problema, koliko sam shvatio, to da svejedno mogu ugraditi rabljeni disk jer bitno je samo da se na njega moze uspjesno vratiti recovery i da disk na prvi pogled radi (barem neko vrijeme). Na stranu tamo neki read errori i power on hours count... Obicni opijum za mase. Istina, disk mozda nije nov, ali zato ima recovery! Lijepo, sad mi jos samo treba stvarno, ali zaozbiljno novi disk i recovery, ali ne OS-a s milijardu trial i demo verzija svega sto je izaslo do 2009. godine, nego recovery backup podataka s ispravnog diska koji su mi obrisali i na konju sam!

Sto se tice unistavanja podataka, ako nista drugo ne uspije, savjetuju mi da naknadu stete mogu pokusati ostvariti sudskim putem ili izvansudskom nagodbom. Ali, o tom potom, tj. korak po korak. Zasad cu samo odgovor proslijediti u servis na "ekspertno" tumacenje.
TutanCmon je offline   Reply With Quote