Takvi su linkovi na svakom Specializedu, pa ne vidim zašto bi to bio problem. Specov FSR, odnosno Horst link je zaštićen patentom samo u USA, a u ostatku svijeta se mogu normalno raditi rame na tom principu i prodavati (no prodaja u USA je zabranjena inače se plaća patent Specializedu). Proizvođači u Njemačkoj pogotovo vole Horst link - Canyon, Rose, Focus, Univega etc. Isto tako jedan Lapierre ima sličan link kojeg su oni nazvali OST (vjerojatno je jedna sitnica različita od FSR-a i odma se dopušta novi patent; Tipa Trekov ABP i Split pivot koji su isti vrag, samo je razlika što je na vanjskoj strani - chainstay ili seat stay).
A kod mene kvrcka jer se bajk vozio podosta, a prije pola godine mi se potrošila blazinica/puškica na nižem prihvatu shocka pa je počelo kvrckati, a i tamo je zakret shocka dosta velik (super bi bio tamo iglični ležaj kao što si ti napravio). Nisam mijenjao (iako dođe ~100kn) jer sam tad već uložio reklamaciju, ali nisam računao da ću čekati novu ramu preko 10 mjeseci pa je tako i ostalo. Luft je sad popriličan (osjeti se na prstima kad se diže sic) pa i krcka više. Nova blazinica i riješen problem, ali opet čemu. Nova rama je navodno na carini u Zagrebu već par dana, ide do Bjelovara nakon i onda valjda tu, osim ako se ne zaletim u BJ pa da tamo dogovorim sa šefom što ćemo i kako ćemo.
Svaki bajk (neovisno o tipu suspenzije, može biti isti proizvođač, a razlike u modelima velike što se tiče problema sa takvim nekim sitnicama koje znaju ispizditi ljude, pa moraš mijenjati ležajeve svakih 5 mjesci) može imati problema, samo što rijetko tko govori išta loše o bajku kojega je platio nekoliko tisuća kuna/dolara, pa svi šute i govore samo pozitivno o biciklima. Nitko ne priča da Remedy 08/09 puca na headtube-u jer onaj internal cable routing radi probleme (dok njega nije bilo, sve je bilo ok relativno, barem što se tiče headtube-a).
Jebiga, moja puškica je izdražala godinu i pol vožnje i nekih 4500km, onda se razvio luft. Može i bolje, ali može i lošije dosta.
Sad su opet počeli stavljati polimerne bushinge u rame. Dobar primjer je ovaj novi Ibis Ripley 29, ali ima i prije tih koji su počeli raditi sa time. Jeftinije im je nego zatvoreni ležaj (iako za krajnje korisnike puno teže za naći, a proizvođač sigurno neće davati rezervne djelove po cijenama od tipa 2$ koliko realno dođe takav jedan klizni ležaj .