View Single Post
Staro 02.09.2011., 13:01   #12712
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Nik, ja cijele dane provodim sanjareći koji bike bi uzeo u kojem novčanom okviru.
Recimo u cjenovnom rangu Remedya se nalazi Santa Cruz Blur LT, s Revelation Dual Airom naprijed, Rp2 iza, i više nego solidnom opremom (Easton, XT 10spd itd). MRSP je 3k$, na što alanprim puca 15% marže pri narudžbi. Za 400$ više dolazi Nomad, s sličnom opremom, ali Lyrikom 160 i RP23 iza. Smiješno je koliko su bajkovi yebeni.
Dalje što možeš pogledat, odličan a zanemaren bike, Spec Enduro. Isti cjenovni rang, malo ga samo upicaniš (makneš te elixire, a i bike je prekrasan crno-bijeli).
U Maratonu u Sloveniji možeš baciti uz prethodni dogovor oko na Lapierre Zesty, mislim da 514, e to je pila samo takva.

U tom segmentu 140-160 hoda ima pili da se čovjek zasere. Pitanje je samo koliko je čovjek izbirljiv i na što točno cilja i kakav mu je ukus.

Vuco, u nadam se da će barem osovina biti normalna, ostalo se da sredit uz manje novaca, ako moraš preslagivat kotač oko 142x12 nabe onda si u banani. Samo gledaj, ako ćeš prodavat ćeš sigurno popušit pare. Šteta bi bilo.
SileTzar je offline   Reply With Quote