View Single Post
Staro 02.09.2011., 11:27   #7926
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor TheBEaST Pregled postova
Fast Five je definitvno najbolji i najzabavniji dio F & F serijala. Prvi nastavak mu je zapravo jedini konkurent i to ponajviše zbog toga jer je bio pojava dok je izašao prije 10 godina jer je bio nešto novo, nešto divlje

Još dok se Fast Five pogleda u Full HD 1080p na Dellu U2311H, doživljaj je potpun
+1
U HDu,na plazmi dozivljaj potpun auti lete meci lete stvarno uz prvi nastavak kojem ipak treba dati samo credit jer je jel , prvi, ovo mi je najbolji nastavak tog serijala..jucer bas pogledao, stvarno se isplati..Sure , bilo bi lijepo da ima vise europskih autiju , al ajd, tam ionak vise briju na te muscle carse , nek im bude onda.
Svida mi se sto je stara tj đenuin glumacka postava, vraća te onak 10 godina unazad, fora..

Pogledo i po preporuci odavde Sucker punch, pa film je ono .. genijalan.Neobican, skoro sam ga prestao gledat kad sam vidio nakon 20 minuta da izranjaju cudovista 6 puta veca od ljudi koja imaju sjekire umjesto ruku - prva asocijaca Mortal combat- al onda sam skuzio kud to vodi pa ajde , nek . Muzika je fkt za 10

Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje xyz. 02.09.2011. u 11:32.
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote