Citiraj:
Autor vex
pozz
imam 460 hawk ... e sad, pošto nema standardni pcb, nema ni vodenog bloka za nju koji pokriva gpu i memoriju
sad bih ja na gpu stavio blok, ali imate li kakvu preporuku kako memoriju ohladiti ?? Mislim, sad na njoj nema ništ, ali ipak ventilatori pušu po njoj.
|
buduci da ni tvornicki hladnjak ne prekriva memoriju (samo
gpu), ne bi trebalo biti problem, pogotovo ako si rekao da ima nekakvog propuha po njoj.
druga stvar-ono sto je jos lose napravljeno kod hladjenja ove kartice (i kod onog tvornickog) je "gola" regulacija. iz tog razloga, ako ju za 24/7 mislis drzati naclockanu (plus dignut napon gpu-a), preporucam ti kemijanje nekog pasivca koji bi ležao na regulaciji. sve to ne bi bio problem da su tu neke rupe. ali njih u blizini regulacije-
nema. pa bi trebao malo kemijati kako da taj pasivac stoji na njoj fiksiran
eventualno
ovako nesto (x2-sa svake strane). mozda izgleda smijesno, no stvar bi drzala vodu, iako ne bi bas izgledalo lijepo.
ovo je inace generalan problem kod vecine gtx460 kartica-pregrijavanje regulacije napona, koje izrazeno najvise kod podizanja napona koja se grije cak i kod gigabyteovih gtx460 oc kartica, unatoc tome sto je na njoj pasivni
hladnjak.