View Single Post
Staro 02.09.2011., 01:29   #1745
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor vex Pregled postova
pozz

imam 460 hawk ... e sad, pošto nema standardni pcb, nema ni vodenog bloka za nju koji pokriva gpu i memoriju

sad bih ja na gpu stavio blok, ali imate li kakvu preporuku kako memoriju ohladiti ?? Mislim, sad na njoj nema ništ, ali ipak ventilatori pušu po njoj.
buduci da ni tvornicki hladnjak ne prekriva memoriju (samo gpu), ne bi trebalo biti problem, pogotovo ako si rekao da ima nekakvog propuha po njoj.

druga stvar-ono sto je jos lose napravljeno kod hladjenja ove kartice (i kod onog tvornickog) je "gola" regulacija. iz tog razloga, ako ju za 24/7 mislis drzati naclockanu (plus dignut napon gpu-a), preporucam ti kemijanje nekog pasivca koji bi ležao na regulaciji. sve to ne bi bio problem da su tu neke rupe. ali njih u blizini regulacije-nema. pa bi trebao malo kemijati kako da taj pasivac stoji na njoj fiksiran

eventualno ovako nesto (x2-sa svake strane). mozda izgleda smijesno, no stvar bi drzala vodu, iako ne bi bas izgledalo lijepo.

ovo je inace generalan problem kod vecine gtx460 kartica-pregrijavanje regulacije napona, koje izrazeno najvise kod podizanja napona koja se grije cak i kod gigabyteovih gtx460 oc kartica, unatoc tome sto je na njoj pasivni hladnjak.

Zadnje izmijenjeno od: timmy. 02.09.2011. u 01:39.
timmy je offline   Reply With Quote