View Single Post
Staro 01.09.2011., 19:38   #12682
Demon Hunter
Registered User

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
Dobio bi 27€ povrat. Uzmi si SlX za zamjetno manje novca, a gotovo isti qurac.
Osim toga, taj postojeći pogon teško da se razvalio nakon samo 2000km i to ceste, možda se samo uvukla prašina. Rastavi ili odnesi u servis da ti očiste prije nego daš 700kn.
Uzmi si semi-slick 1,75.
Znači XT ne vrijedi tu razliku naspram SLX-a? Hvala na savjetu
Ma znam da se ne bi trebao razvaliti, no imam dojam da su i pogon i obje nabe tvornički loše podmazane. Bike je pod garancijom tako da će ili biti popravljene ili zamjenjene. No svejedno sam htio razmotriti opciju, tj. zanima me koliko bih dobio promjenom naba, pogona i guma?
Izdvojio sam par modela, može komentar? Schwalbe Road Cruiser, Continental Touring Plus/City Ride, Michelin Country Rock. Naravno, ukoliko ih uopće uspijem pronaći kod nas.

Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Na 159EURa bi ti mogao dobiti kaznu i platiti namet na granici jer cifra prelazi 1000kn...i popusiti na kvadrat a ne dobiti povrat poreza.
Nije mi ni bila namjera ne prijaviti na granici. Na Maraton stranici piše:
Citiraj:
Cijena ovog proizvoda je ispod granice za uvoz u Hrvatsku bez carine i PDVa (1230 kn, cca 164 Eur), UMANJITE IZNOS -20% za stvarnu cijenu nakon povrata poreza!
Ako sam dobro shvatio, gleda se cijena - 20% (njihov porez) čime artikl pada ispod 1000kn te se može prenesti preko granice?
Ili sam krivo shvatio?
Demon Hunter je offline   Reply With Quote