Citiraj:
Autor TonyM
Znaci 100% si siguran da mogu drzati 5670 na svom napajanju?
|
problem je u tome sto imas napajanje koje ima jos mozda par ljudi ovdje na forumu, ili se susrelo s njim. osobno ne znam koja je kvaliteta doticnog LiteOn-a, no ako je kvalitetnije - drzat ce tvoju konfiguraciju. da je neka sreca - nije, i svakako bi bilo preporucljivo da ubodes nekog polovnog fortrona 350-400W, ili chiefteca te snage, ili sharkoona......... daju se naci od 100 do 150 kuna zaista dobra napajanja koja ce ti drzati konfiguraciju bez pol muke, i siguran si da nece planuti i povuc pol kompa sa sobom.
ja znam da ti trazis "DA" ili "NE" odgovor, ali ovdje nitko nije vidovit, pa tesko da ce ti netko reci da je ovaj LiteOn 100% dovoljan za tvoju konfiguraciju, davati desnu ruku u vatru i te sheme. ovaj LiteOn od 250W nije predviden za potrosace, i ti iako nemas neke potrosace, pitanje je koliko je (ponavljam se) doticni LiteOn - kvalitetan. ako jest, 99% bi ti moralo sve sljakati 5/5.
u najmanju ruku (ako se usudis btw, ako ne krepa prilikom testiranja) mozes sve pospojiti, zavrtis nekakvu sitetiku (testiranje), multimetar u ruke i mjeris koliko pada 3.3V, 5V i 12V. ako nema vecih oscilacija u naponu i ok, ako napajanje nije vruce/kipuce - to je to, sve sljaka 5/5 i napajanje je dovoljno jako.
iako ponavljam jos jednom, ti nemas velike potrosace, i samih 14A na +12V bi ti zdravoseljackom metodom trebalo biti vise nego dosta, jer je to preko 150W, sto mislim da tvoja konfa nema sanse povuci samo na +12V.
ali za svaki slucaj postavi pitanje i ovdje -
Da li je napajanje dovoljno za ovu konfu?, dobit ces garant konkretniji odgovor

.