Citiraj:
Autor TheEmpress
O jebo vas blesave, Fast and Furious je jedan od takvih serijala, od njega se ne očekuje niti dobra gluma niti realne scene, čak niti dobra priča ne treba bit. To je jedan od onih blesavih filmova za pogledat s ekipom, uz kokice, pivu i zajebanciju i pustit mozak na pašu. AMEN!
|
Žao mi je nemogu

Ne,bilo bi mi zabrinjavajuće da s ekipom svojom(cca svi p'red 30ima) uživam u tom filmu i govorim da je za pustit mozak na pašu...pucao bi si u oba koljena. U tom filmu sam mogao(možda) isto kad i sa SENIOR linijom Lego kocaka.....8-12 years. Sada nažalost tolko vrijeđa moju inteligenciju da se opustiti nikako nemogu. Moždane sinapse tolko pulsiraju i provociraju ruku da stisne POWER OFF na DVDu da je to strašno. Da se razumijemo,netreba film bit Inception da bi mi bio prihvatljiv...samo nesmije imat divovsku kocku koja ruši čitavu infrastrukturu 11 milionskog grada(osim ak ne gledam SF) te više od 40% klišej scena & dijaloga. Ak mogu progutati Stathamove akcije onda znaš da mogu progutati dosta toga al ovo...... for the love of God.
Sad bi završio s raspravom na F&F5 temu.