View Single Post
Staro 29.08.2011., 21:10   #12606
Gam3r
Premium
Moj komp

Gam3r's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Evo da se i ja pohvalim da sam napokon osvojio Sljeme. Danas je bio super dan za to, temperatura bas kak treba, na Sljemenu odlicna da se nisam niti pozelio vratiti. Za prvi put trebalo mi je 50 minuta do mjesta gdje se lojstek kriza s sljuncanim putem a s desne strane je nova kucica. To je na onoj cistini di je stajala obavijest zast nema sume na tom dijelu. To je bilo oko 4 km od tunela. Dok sam zadnja 2 km do stare lugarnice pjeske jer sam nasao drustvo.

Nazad sam se spustio stazom 57, barem sam zapoceo po njoj, mimoisao neke DH jumpere. Dio kad se ide pokraj zicare mi je bio malo prestm kad sam pocetnik pa sam taj dio prosao drzeci prednju i zadnju kocnicu dok sam se spustao desnom nogom korak po korak I na kraju sam zavrsio na nekoj stazi koja ide paralelno s lojstekom i spaja se na lojstek skroz pri dnu. Da mi netko veli da se opet spustim istim putem, sumnjam da bi pogodio

Koja staza ili kombinacija staza bi bila najlaksa za odvozit? Vise bi mi odgovaralo da je vijugava umjesto strmina.

Nakon voznje vidim da mi je ostalo jos 3 cm neiskoristenog hoda na prednjem amortizeru i 1.5 cm na zadnjem, jel to u redu ili da malo ispustim zrak? Radi se o FuelEX8, moj, imam racun ;D

S obzirom da sam prvi put bio na nekakvom brdu i najvise brdo s kojeg sam se do sada spustao bio je savski nasip, ovo je bilo nezaboravno. Ali sam i pretpio straha u dva navrata sam u trenutku nabrao blizu 30 km/h pa je bilo "Ne u drvo, ne u drvo!"
Gam3r je offline   Reply With Quote