View Single Post
Staro 29.08.2011., 18:32   #939
Septimus
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Aug 2011
Pozdrav svima,
treba mi novi mobitel, koji bi uz to služio i za još 101 stvar:

fotoaparat (uglavnom fotografiranje vani na danjoj svjetlosti, flash i fotkanje po mraku nisu odlučujući, autofokus je veoma koristan)
Kamera (povremeno snimanje, potrebna kvaliteta adekvatna za youtube)
Diktafon (ovo će se dosta često koristiti, ali nikad u velikoj gužvi, pa gotovo svi mobiteli zadovoljavaju) (da si mogu bilježiti tok misli)

planer, organizer & stuff (to opet svi zadovoljavaju)
brza povezanost sa internetom (e-mail, FB, surfanje), dakle potreban WiFi Smartphone

Prilično sam uvjeren (99%) da želim i fizičku tipkovnicu, ali ne blackberry type, nego na izvlačenje. (Dosta vremena gubim u transportu javnim prijevozom i sličnim situacijama kada bi mogao nešto pisati, ali sam npr. vani i još ako bus trese, ne mogu svojim čevapima gađati virtualnu tipkovnicu ili bi i mogao ali zahtjeva preveliki napor pa se ne mogu fokusirati na ono o čemu pišem).

Imao sam priliku isprobati nekoliko dana Nokiu E7 i jako mi se sviđa, traži navikavanje (doduše, trenutno koristim arhaični SE C702, ovo će mi biti prvi Smart i svaki će tražiti navikavanje), ali je generalno gledajući sasvim prihvatljiva, dok mi je prijatelj savjetovao HTC Desire Z da je puno bolji.

Bi li preporučili neki od ova 2 ili neki treći? (Ne mogu dati xy kuna za mobitel, ali uskoro ističe pretplata i produživat ću ju, pa planiram uzeti ga uz produljenje ugovora, ali je svejedno čim jeftiniji tim bolji).

Zadnje pitanje: znam da Flash na mobitelu nije bio moguć, ali mi se čini da sam negdje čuo da je i to riješeno, ali ne znam na kojoj platformi i slično. Help?

PS. Može li se pomoću ijednog od ovih mobitela u Wordpressu uređivati postove? Mislim da je to php tehnologija, možda ima i malo flasha u cijeloj priči.

Hvala unaprijed na pomoći!!!
Septimus je offline