View Single Post
Staro 27.08.2011., 13:27   #1080
danij3l
Premium

danij3l's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor djzuza Pregled postova
Još jedno pitanje na brzaka

Pošto sam imao onaj ELCON modem iz 2005. i Canyon Wireless Router CN-WF514 da bih mogao ići na net, maxtv to nije podržavao.

Stoga, baš kad mene nije bilo doma došao je ovaj tehničar iz T-Coma i stavio nam onaj bijeli Thomsonov, no opet tata nije ništa potpisao,a uređaj je odličan

Kad budemo vraćali Max TV, zanima me moram li i njega vratiti ili ga mogu nastavit koristiti?
na snazi od 1.9.2010:

Terminalnu opremu za pristup MAXadsl usluzi T-Com Vam daje na korištenje bez dodatne naknade. Oprema je vlasništvo T-Coma i na nju se primjenjuju sva pravila i obveze definirane Općim uvjetima T-Coma za usluge u javnoj komunikacijskoj mreži i Specifikacijom usluga ADSL pristup i MAXadsl paketi prometa.

Citiraj:
Autor zlatko Pregled postova
Nemoraš vraćat ruter, jer ionak nije tvoj. Oprema je T-comova. Vraćaš samo MaxTV . T- com ruter-modem vraćaš samo kad mjenjaš operatera.
Terminalnu opremu za pristup MAXadsl usluzi T-Com Vam daje na korištenje bez dodatne naknade. Oprema je vlasništvo T-Coma i na nju se primjenjuju sva pravila i obveze definirane Općim uvjetima T-Coma za usluge u javnoj komunikacijskoj mreži i Specifikacijom usluga ADSL pristup i MAXadsl paketi prometa.

Citiraj:
Autor FitzTN Pregled postova
Za što točno? Otkazivanje ili ova tehnička pitanja? Teško da skriptaška ekipa to tamo zna, više se pouzdam u znanje/iskustvo forumaša
raskid ugovora.
jesi provjerio dostupnost IPTV-a? (javi se na PM)
P.S. forumaši (isto vrijedi i za agente) misle da puno znaju (90% zna jako malo).

Zadnje izmijenjeno od: danij3l. 27.08.2011. u 13:48.
danij3l je offline   Reply With Quote