View Single Post
Staro 22.08.2011., 18:37   #12
barcode0000
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2010
Citiraj:
Autor Alvin Pregled postova
Danas uzimat laptop ili polovnu ploču je dosta nezahvalno, ljudi su uglavnom prestali koristit pećnice za kolače, danas je hit peć ploče i grafičke, na kraju kupiš takvu ploču ona radi samo koliko....
Nemam ja ništa protiv tih metoda ali samo kad radiš za sebe ako radi radi, ljudi koji prodaju ploče reparirane u pećnicama su za mene niš drugo nego mali prevaranti
Bez alata.....
Bez garancije nema kupnje/popravka, moj savjet
Neznam kakva je situacija s ebay-om jer nisam naručivao ploče ali sigurno ima netko tu na forumu za podjelit iskustvo
...bio je u pitanju kod mene jedan 19" forcebook sa izgorenom mbo. Kupili na e-bayu ploču za 1000kn. Ploča došla kroz 15-tak dana, opalili carinu naravno 300 kunića. Fino spakovana, rekao bi čovjek novo-novo. Otvorili je, malo ju pogledali pod lampom i zoom-om, kad ono se na njoj vidi da je izvršen teror reparature.. No dobro kao bitno da ploča radi itd... i to veselje sa ispravnim forcebook-om je trajalo mjesec dana i gotovo...opet ode mbo. Eto to je moje iskustvo na ebay-u.(a rating lika je bio super, kao novo iz trgovine sa inf. opremom i bla bla...)
barcode0000 je offline   Reply With Quote