View Single Post
Staro 22.08.2011., 13:35   #7848
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Fast Five.... rigoleto. Zašto u takvim filmovima nemre doza ozbiljnosti u glumi bit? Klišeja mala milijarda. Najnabildaniji čovijek na svijetu prvo ganja pljačkaše onda se priključuje pljački pošoraju se krvnički on i Dizel,prolete kroz 52 stakla,zatuku se čekićima a 2min se poslje voze skupa ko da su iz beauty salona izašli.... scene sa vučom sefa po Riju neću ni koemntirat jer to vrijeđa moju inteligenciju više od Sylvesterove ganjačine formulama po gradskom asfaltu u filmu Driven.
Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
Mislim da ti je malo krivi pristup tom filmuJesi stvarno ocekivao kandidata za oscara za glumu u Fast Five? Film je upravo sve sto bi i trebao bit - super zabavna mrcina za pivu i kokice sa ekipom. Ja sam bio odusevljen jer sam ocekivao novo govno od šarenih Tokyo drift auta sa polugolim drocama i C klasom glumaca. A ispao sasvim zabavan film sa 'stara skola' glumcima iz prvog dijela.

Naravno, sve to moze bolje od glume do scena s autima, ali to onda ne bi bio fast & furious
Amen. Totalno to. Mislim, od takvog filma ni ne očekuješ niš posebno, glumu za 10, genijalnu radnju i zaplete i ne znam kaj.