View Single Post
Staro 27.02.2005., 15:52   #6
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Promjeni kondezić i teško ćeš ga naći u čipoteci ti nemaju ništa koliko god to blesavo zvučalo. Prije 20 - 30 dana sam ja pribavio za WLAN serevr MSI 694D Pro2 ploču koja je bila stabilna sa 1 procom ali sa dva je padala. Na toplom ploča nakon što se zagrije i radi neko vrijeme bez rebotanja ali na hladnom se resetira ko luda, dakle kondezićima se na hladnom smanji kapacitet i ploča poludi. Pa smo na sve strane MasterX, CatKiller i ja tražili kondeziće i banana ... mislim kondezić ne mora ko kod tebe nabubriti ili iscuriti da ne bi valjao ima ih koji ne rade odma mada vizualno izgledaju OK. Dakle ako ne nađeš potrebnih vrijednosti postaj tu pa valjda netko ima na nekoj crknutoj ploči pa nek ti odlemi i da. Mi smo lešinarili jednu ASUS A7V133 s koje je jedan određeni lik otkinuo cijeli socket (ne pitaj kako) koja je imala Rubicon i SANYO kondeziće koji slove za najbolje ... Evo ta ploča sada na kojoj su zamjenjeni SVI 1000uF (11 komada) i svi 2700uF i 1500uF radi pod 100% opterećenjem već više od 20 dana up timea ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.

Zadnje izmijenjeno od: Black Dragon. 27.02.2005. u 16:03.
Black Dragon je offline   Reply With Quote