View Single Post
Staro 21.08.2011., 02:07   #723
skyman
Premium

skyman's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
@NemoRS znam jako dobro s kakvim ventovima dolazi, govorio sam isključivo za 200mm ventove..ako malo usporediš ove MegaFlow vent iz Linksa s bilokojim stock ventom na HAF X-u, vidjet ćeš da su lopatice od venta iste dužine, samo ovi stock imaju deblji okvir...a što se tiče sickleflow ventova..imao sam priliku isprobat par komada, dobar propuh, tihi su (nikako ne na max brzinama)..jedino je meni išlo na živce što se čuju ležajevi tj. ko brzo klikanje..jer meni su svi ventovi na 5V, i u dosta sam tihoj sobi pa čujem taj zvuk što mi je pomalo išlo na živce pa ih ne koristim..što se tiče tvog HAF X kućišta...totalni overkill, one sickleflow što si stavio naprijed di je optika na upuh i dolje s druge strane hdd cagea, totalno nepotrebno...temp razlika bez njih je u vrh glave jedan stupanj veća a buka s njima je dosta veća (pogotovo ako ih još vrtiš na 12V)..prednji, side, dva gornja 200mm i stražnji 140mm su i više nego dovoljni...prašinu unutra neću ni komentirat :S...ja na svom 932 Advanced imam 3 x 200 i 1 140mm ventove..što se tiče rasporeda...1x200 intake, 1x200 s druge strane hdd cagea(tako da imam push pull preko diskova s dva 200mm venta jer ne koristim side vent), 140mm backplate i 1 x 200 gornja stranica kućišta...side vent ne koristim, jer nema potrebe, a i uz filter bi vukao dosta prašine unutra..932 na tom dijelu ima veliki perforirani dio, ja sam to zatvorio pleksijem...i to je to..imam odličan airflow, prašina jedva ulazi unutra..minimalno održavanje i najvažnije tišina, samo se čuje lagano strujanje zraka i to jedva...
skyman je offline   Reply With Quote