Nisi pogrijesio.Svi hvale HAF-X kuciste jer ima vrhunsko hladjenje, a nezele ga kupiti jer izgleda nikako. Ventove koji si uzeo su iz tog kucista. Ja sam svoje sve zamjenio istim samo led crvenim. Pogledaj samo malo kakav propuh rade i sve ce ti biti jasno. Ako ti buka nije problem, a vidim da nije onda si uzmi jos taj jedan od 120mm led crveni ili plavi i rijesio si sav problem. Ako bas zelis imati sva mjesta popunjena. Ja sam recimo takav da zelim i popunio sam. Da imam sad vremena poslikao bih ti moju apoteku od kucista jer sam bas picajzla za detalje
Nemoj na osnovu jednog komentara ciganluka mjenjati misljenje. To sto se njemu nesvidjaju ili sto nema apsolutno nikakve osnove tvrditi da su isti ciganluk, njegov problem. Temperature govore sve i to ti je najbolji pokazatelj. I zasto bih prosao skuplje ako nemoras, a kazes da ti buka nije problem. 19db nije tiho ali nije ni toliko bucno koliko se govori. Uostalom koji god da stavis bit ce dobar.
2skyman HAF dolazi s jednim 230mm led ventilatorom naprijed, dolazi sa jednim obicnim 200mm na bocnoj stranici i sa jednim gornjim 200mm za ispuh. Te jos jedna od 140mm na straznjoj strani takodjer za ispuh. Sebi sam slozio kako sam rekao sve crvene, te jos jedan usisni naprijed jer smatram da mi ovaj od 230mm hladi samo diskove koji mi popunjavaju sve slotove, te da jako malo zraka dolazi dalje. Stoga imam jos jedan usisni naprijed koji mi je ujedno sluzi i za hladjenje memorije. Poslikat cu kad stignem
Evo slika:
http://img687.imageshack.us/slidesho...002kopiraj.jpg