View Single Post
Staro 20.08.2011., 10:54   #12375
Smarty
Premium
Moj komp

Smarty's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor Srdan Pregled postova
Googleao nešto u vezi Ivasola pa naletio na ovo..
Skroz krivo, evo baš ću si po prvi put naručiti Whey + BCAA.

U Sloveniji dobiješ Whey dostatan za 77 treninga (pošalju ti ga u bilo koji poštanski ured u SLO tako da samo trebaš preći granicu) za 285kn. Ako uzmeš u obzir da konzerva najjeftinije tune u ulju košta 5kn vidjet češ da je zapravo i jeftinije jer za te novce dobiješ tune tek za 57 treninga. Da ne spominjem cijeđenje i ispiranje tune (ogavan okus kada se ispere) koje je muka raditi i kada si doma, a nemoguće kada ti trening završi na nekoj drugoj lokaciji.

1. stvar usporedjujes cijene vanka sa povraton poreza i u nas.

2. koji whey uzimas?

3. kod proteina i creatina je bitno da bude sto cisci (da se laicki izrazim, ima mislin 5 nacina dobijanja proteina) a taj whey nekosta 2kg 285kn nego 600kn kod nas (primjer Optimumov Whey je glasija za najboljeg do pirje koju god i ima najvecu kolicinu BCAA i Glutamina u sebi) Weider je skup al nije dobar i puno pjeni.

4. nisan vise u tome djiru tako da san detalje i zaboravija oko proteina i ostalih dodataka prehrani a sad mi se neda googlat i prisjecat jer me to vise ni nezanima uglavnom proguglaj malo bolje sajtove pa ce ti bit malo jasnije.

Smarty je offline   Reply With Quote