Poz svima.
Prije cca 2 mjeseca roknio grom i sprzio mi maticnu , i posudim ja od kolege njegovu doduse neko smece medjutim komatibilna mi je a i nisam imao nekog izbora posto nisam u financijskoj situaciji da kupujem ista polovno a kamoli novo.
Nakon nekog vremena komp mi poceo random freezat, kad se to dogodi jednostavno zamrzne slika i miš ostane bez struje. Da bude zanimljivije nemogu ga ni resetirat ni ugasti na tipkama za to namjenjenim nego moram iza na psu resetirat dovod struje. U pocetku se to dogadjalo relativno rijetko (jednom u 3 dana) , pa kasnije malo cesce 1 dnevno , nekad me znalo zezat non stop znaci 1 u 10 min, pa onda ne bude nista 3 dana itd. E sad mi vec uzima zivce jer nemogu dokucit do ceg je a desava se preko nekoliko puta dnevno.
Zanimljivo je kad upalim u safe mode-u radi normalno non stop, cim instaliram drivere za grafu nakon 30 min zamrzne opet. Nakon toga ugl zamrzne svaki put taman kad treba prikazat "welcome" screen.
Iztestirato sam grafu, memoriju, napajanje, hardove i sve radi. Jedino jos nisam probao proc zamjenit posto sam pomalo lijen a tu ima zajebancije.
Trenutna konfiguracija:
-Corsair PSU 430W
-Intel Core 2 Duo E4600
-2x 1GB DDR2 Kingmax
-Nvidia GTS 450
-3 diska ukupno 800GB
-MBO : Foxccon neko smece
-Win xp sp3
P.S Nevjerujem da je imam previse nakaceno na ovo napajanje, nekad je vuklo i vise a nije bilo problema. Nista nije clockano da odma i to napomenem.
Unaprijed zahvaljujem.