View Single Post
Staro 16.08.2011., 17:02   #12328
Srdan
Premium
Moj komp

Srdan's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor Smarty Pregled postova
ostavi se tih tekstova, sve se to svodi da potrosis koju tisucicu.
600kn wey, 300 kn glutamin, 350kn bcaa, 150kn vitamini, 50 kn dextroza, a boze moj nemojmo zaboravit i 200kn creatina i sad ste spremni za trening jer ako slucajno dignete bucitu vecu od 2.5 kg velike su sanse da ce usljedit katabolizam i imati cete kontra efekt a da vam nekazemo ako recimo se zatrcite 50m i pustite kap znoja

uglavnom nezelim bit bezobrazan samo ocu rec da nije to sve potrebno sta tamo kazu da bi bia dobar trening i da bi imali napretka.
kroz normalnu prehranu sve se moze napravit i nemora se toliko novaca utrosit.

npr. ja treniram u kucnoj radinosti 4 puta tjedno po 35 do 45min sa trbusnjacima i prehrana mi je sigurno losija od dosta vas a opet iman rezultata. 180cm 90kg i nemam veliki trbuh
meni je ritual ujutro izist neko pecivo najcesce danaca sa cokoladom i poc na kavu, nakon toga trening i nakon treninga bananu i 250g posnog sira ili po mogucnosti 130g tune.

btw. necu stavljat svoje slike, morat ce te mi virovat na ric
Googleao nešto u vezi Ivasola pa naletio na ovo..
Skroz krivo, evo baš ću si po prvi put naručiti Whey + BCAA.

U Sloveniji dobiješ Whey dostatan za 77 treninga (pošalju ti ga u bilo koji poštanski ured u SLO tako da samo trebaš preći granicu) za 285kn. Ako uzmeš u obzir da konzerva najjeftinije tune u ulju košta 5kn vidjet češ da je zapravo i jeftinije jer za te novce dobiješ tune tek za 57 treninga. Da ne spominjem cijeđenje i ispiranje tune (ogavan okus kada se ispere) koje je muka raditi i kada si doma, a nemoguće kada ti trening završi na nekoj drugoj lokaciji.
i kupuju skupe lance

Srdan je offline   Reply With Quote